Koristimo cookies zbog unapređenja korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Saznajte više.

Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Slow Motion i Night Shoot camera

Poštovani.

Imam problem sa kamerom. Rezolucija na slow motion ne može da se makne sa vga formata, i Night Shoot je uvek mutan nikada oštar kao kod obične fotografije. Kako da rešim to? Hvala. Model je Ane LX1 8.0.0 Emui I Android takođe.
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene avgust 7

  @OliverTwist1970 Pozdrav i dobro došao na Huawei Forum! :smile:

  Da li si probao da resetuješ podešavanja kamere na fabrička setovanja? Proveriću sa kolegama svakako, uvek se slow motion video snima u nešto nižoj rezoluciji... Inače za night mode ti treba jako mirna ruka ili još bolje neki stativ za telefon.

  Ugodan dan želi ti
  Marko i tim Huawei Foruma

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @OliverTwist1970 Proverio sam sada sa kolegama, specifikacije kamere na P20 Lite kada snimaš usporen snimak rezolucija je ograničena na VGA (640 x 480) :wink:

  Ukoliko imaš još neka pitanja i nedoumice - tu smo!

  Ugodan dan želi ti
  Marko i tim Huawei foruma :smiley:

  Ugodan dan želi ti
  Marko i tim Huawei Foruma

  0
 • OliverTwist1970OliverTwist1970
  Hvala vam najlepše. Inače da može veća rezolucija na slow motion i stabilizator slike telefon bi se zvao P20 Pro, ne P20 lite 🙂
  1
Prijavite se ili registrujte da biste komentarisali.