Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Status bar - Notifikacije

MarryMarry
Huawei P20 lite
Za sve app su mi podešene notifikacije tako da ih imam u status baru sa skrivenim sadržajem i za sve radi bez greške osim za SMS. Bulvalno i kad isključim notif u status baru i on bude prazan, ako spustim panel vidi se ceo sms. Je l' poatoji neko rešenje za ovo? Hvala
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Marry Pozdrav i dobro došla na Huawei Forum! :smile:

  Da li možeš da priložiš neki screenshot kako bi videli konkretno u čemu je problem? Deluje mi kao neki problem sa podešenim notifikacijama u SMS porukama.

  Možeš i da probaš da resetuješ podešavanja SMS poruka na "default", ne znam jel si i to probala?

  0
 • MarryMarry
  Evo to izgleda ovako. Iskljucim status bar, nema notifikacije al'kad proverim status b, vidi se cela poruka. I da, vratila sam na default i pre toga update-ovala sistem.
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Marry Da li možeš da nam pošalješ svoj Build number? (Settings/System/About phone)

  0
 • MarryMarry
  ANE LX1 8.0.0. 146 (C432)

  A ja cu Vas samo zamoliti za fabricka podesavanja battery/launch, jer šta god da sam promenila, jede mi bateriju. Hvala
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Marry Da li si pročitala ovaj tekst: https://www.huaweiforum.rs/discussion/61/kako-produziti-trajanje-baterije#latest ? Može da ti pomogne oko produžetka trajanja bat.

  A što se tiče problema sa notifikacijama, prosledio sam problem developerima u Huawei-ju pa ćemo videti, nadam se da će u narednim danima otkloniti problem. :smile:

  0
 • MarryMarry
  Hvala. I ja se nadam.
  0