Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Kamera

Da li je normalno sto moj y7prime ima problem sa fokusiranjem kod makro snimaka? Kako to da resim?
Nazalost, iako ima dual kameru, nema Pro mode...
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @vladom Hvala što si ispoštovao strukturu foruma :smile:

  Na žalost Y7 Prime 2018. ne poseduje Pro mod na kameri - uglavnom je to rezervisano za premium modele. Pošalji neki primer koji si uslikao? Makro mod se aktivira automatski, ali moraš da paziš da ne približiš kameru telefona preblizu objekta, jer će izaći iz fokusa. Probaj da koristiš neki držač za telefon ili tripod, gledaj da ti to što slikaš bude u sredini objektiva i jednim tapom po ekranu probaj da izoštriš sliku pre slikanja...

  Ukoliko imaš još neka pitanja ili nedoumice - tu smo :smile:

  Ugodan dan želi ti
  Marko i tim Huawei foruma

  1
 • vladomvladom
  Nekako "prebacuje" fokus na udaljenije objekte, konkretan primer je na jednoj od fotografija iz priloga..
  Naravno da je Pro mode rezervisan za jace modele, mada imao sam ga i na P9lite, ne vidim razlog d ga ne puste putem OTA i na Y7Prime, ipak ima dul kameru.
  Dosta bi znacio..
  0
 • vladomvladom
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @vladom Razumem te, to bi bilo super, nadam se da će developeri ubaciti Pro mod u neki od sledećih update-ova, ali za sada nemam nikakve informacije o tome. Takođe, imaj u vidu da su P i Y serija skroz drugačije klase telefona.

  P.S. Fotografija u sredini ti je ok, samo koji milimetar dalje, fora je da nađeš idealnu daljinu za "fokus". Jeste malo teže kada je automatsko podešavanje ali upornost se uvek isplati :wink:

  poz

  1