Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

M20 pro vs M20 lite - razlike

Pitanje za admina. M20 lite, ujedno mladji brat, a i duplo jeftiniji, na prednoj kameri ima AI, i ima HDR pro, dok M20 pro AI ima samo na zadnjoj kameri, dok na prednjoj obican HDR.

Kako je moguce da ste ovakav previd ispustili?
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene januar 11

  Mislim da grešiš, ko što bi rekao jedan moj prijatelj "dont mix grandmothers and frogs" :D Ti beše imaš Mate 20 Pro?

  Pokušaću da ti odgovorim ukratko, HDR Pro je zapravo "budžetska" verzija HDR-a. Samo je jedan HDR (pod time se misli na "pravi" HDR10 - koji podržavaju 10bit ekrani na kojima možeš da vidiš fotografiju uslikanu sa uključenom HDR opcijom na kameri), ostalo su uglavnom software-ske emulacije ili neke vrste hardverskih kompatibilnosti i standarda. B)

  Priča je široka, dakle zavisi od kompatibilnosti kamere i ekrana na kojima gledaš sadržaj. Inače nemam trenutno kod sebe Mate-ove iz nove serije da isproveravam to što si rekao "iz prve ruke" pa ću ti naknadno javiti za AI, a koliko se sećam oba telefona imaju podršku za HDR samo što su software-ski drugačije dostupni u opcijama kamere (zavisi naravno i od software-a koji je u telefonu).

  Svakako ako misliš konkretno na fotografije budi bez brige na M20 pro je neprikosnoven kvalitet i u HDR-u i bez njega! ;)

  0