Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

HUAWEI P10 lite sad ima veće šanse da dobije EMUI 9.0 Beta

Pre nekoliko sati, na sajtu: https://www.huaweicentral.com/emui-9-0-beta-is-now-available-for-the-honor-8-pro/ objavljeno je da će Huawei Honor 8 Pro dobiti EMUI 9.0 Beta. A taj telefon je izašao u aprilu 2017. , a P10 lite u martu 2017. I Honor 8 Pro je isto počeo sa 7.0 Nougat, prešao na 8.0 Oreo, isto kao i P10 lite. I sad će Honor 8 Pro preći na 9.0 Pie Beta. Pošto su oba telefona počela sa Android 7.0 Nougat, i izašla skoro u isto vreme, moja pretpostavka je da će najverovatnije i P10 lite dobiti 9.0 Beta. Šta vi mislite?

Honor 8 Pro je dosta bolji od P10 lite, ali ipak ima šansi da će i P10 lite dobiti EMUI 9.0 Beta pošto su izašli skoro istog meseca iste godine.
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @NikolaHUAWEI Pozdrav i dobro došao na Huawei Forum! :smile:

  Honor i Huawei su različite kompanije. Za P10 Lite nemam nikakve zvanične informacije, ukoliko nešto saznam javiću. Ako imaš još neka pitanja i nedoumice, tu smo. :smile:

  Ugodan dan želi ti
  Marko i tim Huawei Foruma

  1
 • NikolaHUAWEINikolaHUAWEI
  U redu, hvala!

  Ja sam znao da su, naravno, Huawei i Honor različiti ali sam pomislio da će i P10 lite dobiti EMUI 9.0 Beta jer je i Honor 8 Pro poceo sa 7.0 Nougat, kao i P10 lite. Zato sam pomislio da će i P10 lite imati istu situaciju..
  Hvala još jednom.
  0