Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Huawei Themes aplikacija

Pozdrav.

Posedujem uređaj FIG-LX1C432 i trenutno sam na verziji 8.0.0.170.
Kako i naslov teme kaže, problem se javlja sa Huawei theme aplikacijom. Naime, nakon decembarskog update-a (a možda i ranije), teme koje ne potiču iz huawei store-a, već sa google playstore-a
(Na primer: https://play.google.com/store/apps/details?id=emui.en.com.S9_UX9&hl=sr_LATN) se aplikuju delimično, odnosno ne u celosti. Kada se malopre pomenuta tema sa playstore-a primeni, statusbar (stil baterije, wifi signal, mobilna mreža itd.) kao i navigacione "tipke" ostanu na stock emui verziji umesto da se promene u skladu sa zadatom temom.

Da li možda ja radim nešto pogrešno ili prosto ove teme nisu više podržane?

Izvinjavam se ukoliko je ovo pitanje već postavljano ranije.

Hvala na odvojenom vremenu,
Mladen.

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene februar 18

  @mladen93 Pozdrav i dobro došao na Huawei Forum! :smile:

  Proveriću šta je u pitanju, ali sam siguran da je u pitanju problem sa third party aplikacijama, kao ovom gore što si naveo. Dakle problem je što developeri određenih third party aplikacija moraju da ih ažuriraju u skladu sa novijim verzijama software-a (koji imaš na telefonu).

  Moj savet ti je da koristiš oficijalne teme (Themes aplikacija koju imaš na telefonu) dok se ne pojavi novija verzija dotične aplikacije koju si naveo.

  Srdačan pozdrav!

  Marko i tim Huawei Foruma!

  0