Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Ton iz slusalice pri razgovoru

Pozdrav ljudi, imam problem sa Huawei Mate 20 Pro. Desava mi se da je ton tokom razgovora u slusalici dosta nizak (ni nalik onom kvalitetnom zvuku kada sam ga tek uzeo), po nekada se desi da uz malo naprezanja mogu da cujem (glumim Sojica i zapusim drugo uho). Zvucnik (loudspeaker) radi besprekorno.
Uzeo sam telefon u VIP-u, poslao bih ga na servis, ali me muci jedna stvar. Da li ce morati da otvataju telefon da bi resili problem? To bih voleo da izbegnem.

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene februar 14

  @am3l Pozdrav i dobro došao na Huawei Forum! :smile:

  Zaista ne znam šta će serviseri raditi jer to nije u mojoj nadležnosti, ali svakako ako ga odneseš u neki od zvaničnih servisa (Imaš spisak ovde: https://huaweiforum.rs/service) siguran sam da će telefon biti profesionalno pregledan i popravljen u što kraćem roku bez ikakvih problema! :smile:

  Elem za početak probaj da uradiš fabričko resetovanje uređaja kako bi video da li je neki software-ski problem u pitanju, pa tek onda razmišljaj o servisu....

  Srdačan pozdrav!

  Marko i tim Huawei Foruma

  0
 • am3lam3l
  > @Huawei Forum je rekao:
  > @am3l Pozdrav i dobro došao na Huawei Forum! :smile:
  >
  > Zaista ne znam šta će serviseri raditi jer to nije u mojoj nadležnosti, ali svakako ako ga odneseš u neki od zvaničnih servisa (Imaš spisak ovde: https://huaweiforum.rs/service) siguran sam da će telefon biti profesionalno pregledan i popravljen u što kraćem roku bez ikakvih problema! :smile:
  >
  > Elem za početak probaj da uradiš fabričko resetovanje uređaja kako bi video da li je neki software-ski problem u pitanju, pa tek onda razmišljaj o servisu....
  >
  > Srdačan pozdrav!
  >
  > Marko i tim Huawei Foruma

  Hvala na informacijama. Posto je telefon kupljen u VIP-u, moram li ga odneti njima za servis ili mogu pravo na neku od navedenih adresa koje ste ostavili u komentaru?
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  @am3l Možeš direktno u neki od servisa koji su na spisku...
  0