Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Wi-fi+ i generalno Wi-Fi

Kada mi je ukljucen wifi+ kao da, nekad, ne primeti da nema neta preko wifi-ja.
Takodje, desava se da iskljuci wifi i posle se ne mogu konektovati na bilo koji mrezu dok ne ukljucim airplane mod i iskljucim.

Sinoc sam iskljucio wifi+, ostavio telefon konektovan na wifi mrezu i ujutru kada sam uzeo telefon i otkljucao tek tada su mi stigle poruke koje su mi prethodno poslate.

Da li jos nekoga muci ovo?
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Aleksandar Nije mi baš najjasnije šta pitaš? I zanima me zašto koristiš Wi-Fi+ ? :smile:

  Wi-Fi+ automatski menja Internet vezu između wi-fi signala i mobilnog interneta na osnovu nekog svog algoritma gde određuje jačinu signala, gde se nalaziš (lokacija mora da bude uključena za tu varijantu), sam pretražuje dostupne wi-fi mreže itd. Generalno nije loša opcija ako ti je neprekidan Internet u određenoj situaciji preko potreban, u drugim slučajevima mislim da nije neophodan....

  Svakako proveri da ti možda neka aplikacija ne koristi upravljanje sa wi-fi podešavanjima telefona. tj. da li ima kontrolu nad time.

  Koju verziju software-a imaš na telefonu (Build number)?

  Ja imam jedan P10 na kojem je uključen WiFi+ konstantno i nema tih problema, pa mi zato trebaju dodatne informacije kako bih ti pomogao.... :blush:

  0
 • AleksandarAleksandar
  Nemam nikakvih problema - kada je wifi internet konstantno dobar. Poceo je da se prekida kucni net cesto, a sa tim se vidi da taj algoritam ne zna da se izbori sa tim. Iskljucio sam sinoc wifi+.

  Build no je: 8.0.0.384(c432)
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  Da, ista verzija i kod mene. Definitivno je onda to, ako su česti prekidi u Internetu na WiFi-iju verovatno se "zbunio"... :smile:

  Ukoliko imaš još neka pitanja ili nedoumice - tu smo :smile:

  Ugodno veče želi ti
  Marko i tim Huawei Foruma!
  0
 • AleksandarAleksandar
  > @Huawei Forum je rekao:
  > Da, ista verzija i kod mene. Definitivno je onda to, ako su česti prekidi u Internetu na WiFi-iju verovatno se "zbunio"... :smile:
  >
  > Ukoliko imaš još neka pitanja ili nedoumice - tu smo :smile:
  >
  > Ugodno veče želi ti
  > Marko i tim Huawei Foruma!

  Ne da se zbuni, nego se ne snalazi uopste :D

  Hvala :)
  2