Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Noćni mod kamere

Pozdrav svima,

Pre nekoliko dana sam počeo intenzivno da eksperimentišem sa kamerom M10Litea :)
Mogu vam reći da sam zadovoljan ali bih voleo da mi neko da neki konkretan savet u vezi noćnog moda fotografisanja. Naime, da bi se slikalo u ovom modu telefon mora da bude fiksiran na jednom mestu nekoliko ( desetina ) sekundi zbog eksponiranja fotografije.

Teško je da se u takvoj situaciji ne zatrese ruka. što implicira potrebu za stalkom.
Gde mogu da nađem neki koji bi bio adekvatan za tu namenu?
Bio sam u Huawei prodavnici u Ušću ali je to mesto potpuno neadekvatno za nabavljanje bilo kakve dodatne opreme ( nemaju čak ni OTG kablove ), tako da sam rešio da pitam vas i uzgred na Hi forumu spomenem ovo za prodavnicu i dodatnu opremu jer se nadam da će biti preneto na pravu adresu. :smile:

Unapred se zahvaljujem svima na odgovoru. :smile:

Tagovano:
0

Komentari

  • milosv1784milosv1784
    unete izmene mart 23

    Druže imaš na Internetu da nađeš toga koliko voliš! :smiley: Kućaš u Google pretrazi bukvalno "stalak za mobilni telefon" ili "tripod za mobilni" (na Srpskom) i dobićeš mali milion rezultata :smiley:

    U svakom slučaju prošetaš se do bilo koje bolje opremljene radnje za mobilnu opremu i možeš da nađeš "obične" tripode od nekoliko stotina dinara do profi koji koštaju više hiljada, sve zavisi šta želiš... Imaš i na Ali Expressu i eBay-u, ili na kupujemprodajem, Kupindu, Limundu...

    0