Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Praznjenje baterije

Poštovani, imam Huawei P20pro nekih 7 dana. Od prvog punjenja imam problem sa baterijom. Naime, kada telefon ne radi, tokom noći ako je baterija bila 90% ujutru padne na 40,ako je bila 50 onda ujutru vidim da se ugasio. Ovo mi je prvo iskustvo sa Huawei telefonima tako da ne znam ni sta treba da radim. Pogasila sam neke aplikacije, gasila i neke po preporuci da bi se kao uštedela baterija i ništa, opet isto. Prvog dana pokazivalo je da Facebook najviše troši i to kad ga i ne koristim! Onda narednog je kao trošio manje ali baterija se nije sačuvala ni procenat više. Jutros razumni procenti potrošnje ali od sinoćnih 97% bez ikakvog korišćenja jutros je bilo70! I šta sad ja da radim? Da li je možda najbolje da ga vratim u radnju gde sam ga i kupila🤔😝. Hvala!

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Sole2303 Pozdrav i dobro došla na Huawei Forum! :smile:

  Stvari koje si navela ne bi trebale da se dešavaju! :neutral: Da li možeš da mi kažeš nekoliko stvari za početak - da li koristiš isključivo originalni punjač koji si dobila uz telefon? Svetlina ekrana ti je podešena na "automatsko"? Šta ti je uključeno od servisa (GPS, mobilni Internet, bluetooth, NFC)?

  Mada i sve to da ti je uključeno potrošnja ne bi trebala da je tolika u stanju "mirovanja"... Takođe baci pogled na sledeći tekst ovde na Forumu: https://huaweiforum.rs/discussion/61/kako-produziti-trajanje-baterije#latest

  Javi mi se da li je nešto od ovoga gore pomoglo....

  Ugodan dan želi ti
  Marko i tim Huawei Foruma! :smile:

  0
 • Sole2303Sole2303

  Koristim originalan punjač, automatsku osvetljenost, a uključeni su samo GPS i mobilni podaci. Od sinoćnih 100 jutros palo na 61%! Mislim da je greška ipak fabrička... Vratiću ga ali ću opet uzeti isti, nadam sa da će mi se posrećiti da bude sve kako treba! 😊Nekako verujem da svi oni koji na forumima pored kamere, pre svega hvale trajanje baterije, ne govore to tek tako. Svakako, hvala vam.

  1
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Sole2303 Ništa :blush: Možeš da probaš još i najmanje popularan factory reset (pre toga samo sačuvaj bitne podatke) pa ako i posle toga bude isto definitivno ga nosi u servis...

  0
 • Sole2303Sole2303

  Zamenila sam telefon i sve se ponovilo! Opet se prazni tokom noći! Da li uopšte neko ostavlja telefon noću bez punjača ili ga svi tada pune pa nisu ni primetili ovaj problem? P. S. Poslala sam i email jer nisam odmah shvatila da se radi o istom sajtu🙄. Hvala i pozdrav!

  0
 • HudinitedHudinited

  @Sole2303 verovatno su ti vratili isti onda. To ne sme da se desava. Meni je preko noci oko 5-10% potrosnja sa preko 300 instaliranih aplikacija.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Slažem se sa @Hudinited. Da li možeš u privatnoj poruci da mi pošalješ serijski broj tel. da proverim o čemu se radi?

  0
 • Sole2303Sole2303

  Slažem se i ja da ne sme da se dešava. A telefon nije isti,odmah sam dobila drugi.
  Poslala sam vam serijski broj na email.
  Hvala puno!

  0
 • Manda94Manda94
  unete izmene mart 28

  Ja ne punim preko noci tj retko kad 😁 Kako god, uvek padne baterija za max 5% (ukljucene automatske sinhronizacije gugla, vibera i slicnih aplikacija kao i gps i wifi..). U pitanju je dual sim model.

  1
 • Sole2303Sole2303

  I moj je dual sim al mislim da to ne menja ništa! Noćas ista stvar, palo 40%! Kad otvorim KORIŠĆENJE BATERIJE sve aktivnosti minimalne, a PASIVNI REŽIM TELEFONA više od 50%! Koliko ja razumem PASIVNO nije AKTIVNO! 🤣Ako ne radi kako troši bateriju? Il ja to pogrešno razumem? Isključila sam sve što na predhodnim telefonima nisam nikad! Vraćanje na fabrička podešavanja nisam radila jer mislim da 3 dana korišćenja nisu mogla da "napune" telefon. Posle svega osećam se kao kompletni laik u korišćenju telefona! Gde grešim??? 🤔

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Sole2303 Na koji mejl si mi poslala serijski? Ne razumem...

  Rekoh u privatnoj poruci ovde :smile:

  0
 • Sole2303Sole2303

  Ja sam broj poslala na mail Huawei Srbija. Ne vidim opciju za privatnu poruku, sorry.... Pomoć? 😁

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Poslao sam ti već :smiley:

  0