Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Cloud backup

BrankoCibicBrankoCibic
unete izmene april 6 Huawei Mate 20 Pro

Evo je nova tema...
Isto i kod mene ne mogu da obrisem slike koje su na oblaku a sinhronizacija mi je iskljucena

0

Komentari

 • dzekidzeki
  unete izmene april 6

  @BrankoCibic Slike su sastavni deo Backup-a, nema opcija da odaberes šta se bekapuje. Ako hoces samo podešavanja da bekapujes, (najviše korisnike zanimaju EMUI podešavanja, jer sva podešavanja ostala Google može da bekapuje) onda izbrišeš celu galeriju pre ručnog Backup-a.

  0
 • dzekidzeki

  https://i.imgur.com/UBQW7Iq.jpg
  Ja predlažem da izgleda ovako, samo da ispred svake stavke ima checkBox, gde bi korisnik imao mogućnost da izabere šta će da bude bekapovano. Ovde se jasno vidi da na Google Drive može sve da se bekapuje, ali neka podešavanja vezana za EMUI ne mogu. Logično je raditi Backup na Google jer mozes da ga koristis na svakom novom uređaju koji je Android (izuzetak je ako prelazis na uredjaj kojii ima nižu verziju Android sistema, tada ne može)

  0
 • BrankoCibicBrankoCibic

  Koristim google galeriju naravno i tamo imam automatski backup ali je glupo sto ne mogu u huaveijevom ekosistemu da izaberem sta da cuvam sta ne... Koja glupost... Preso sam sa htc-a na huawei jer sam mislio da su stvarno najbolji ali izgleda to da vazi samo za hardver... Softver kaska pune 3 godine za konkurencijom... Znao sam da im nije softver jaca strana ali barem sam ocekivao da slusaju korisnike i peglaju stvari u hodu... Debelo sam razocaran...

  0
 • dzekidzeki

  Po meni, nisu mnogo iza konkurencije, ima nekih sitnica koje meni nedastaju jer sam dugo godina koristio Samsung, kao što su Floating Window, Smart selection... To je stvar navike, ali ove opcije su korisne.
  Ako bih prešao na Samsung nedostajalo bi recimo Huawei opcija Screen Pinning

  1
 • dzekidzeki

  A za Cloud mala sitnica, nikad nisam ni Samsung Cloud koristio, samo mi je bio potreban kao što @Huawei Forum negde napisa za raspored ikonica i jos nekih sitnica.
  U prvom postu rasprave za Cloud sam napisao: Snađem se ja, kada hoću da menjam, celu galeriju izbrišem i uradim backup, ali brate nije to nesto zahtevno da mi i Huawei malo pomogne kad sam ih lepo finansijski podržao :smile:

  0
Prijavite se ili registrujte da biste komentarisali.