Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Problem prilikom postavljanja videa na Instagram story.

Pozdrav, da li se još nekome dešava da, kad snimi video preko aplikacije kamera i pokuša taj video da objavi na instagram story, taj snimak na instagramu postane bukvalno neupotrebljiv - secka, zvuk se ne poklapa sa videom, rezolucija bude užasna itd. (kod videa u rezoluciji 1080p i 1080p 60 fps)? Na nekom stranom forumu sam pročitao da je to problem do EMUI 9, i da se to dešava i kod novijih telefona (p30 itd). Pokušao sam sa brisanjem cache-a Instagrama, reinstalaciju (kao što je neko preporučio), ali je situacija i dalje ista. Da li imate neke informacije da li Huawei radi nešto po pitanju rešavanja ovog problema ili postoji neki drugi način da se ovo reši?

Hvala unapred na odgovoru.

0

Komentari

 • kutijagrehakutijagreha

  Snimi video u qhd rezoluciji kako bi isti video na instagram bio vidljiv u full hd rezoluciji

  0
 • Zoltan1Zoltan1

  Kod mene je isto postavio sam video na Twitter u telefonu snimak super na Twiteru neupotrebljivo. Zvuk ali i snimak je užas

  0
 • jester595jester595

  Ništa, a?

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Koji format video snimka koristite? H.265 ili H.264? Jel ste probali sa 720p rezolucijom?

  0
 • jester595jester595

  Probao i H.265 i H.264, u rezoluciji 1080p je ista situacija.
  U rezoluciji 720p je malo bolje, ima manje seckanja, ali je i dalje prisutno. Ali smanjivanje rezolucije svakako nije rešenje, neki jeftiniji modeli sa ,,slabijom" kamerom mogu postavljati FHD snimke bez ikakvih problema (konkretno p20 lite). Negde sam pročitao da je problem u EMUI 9.0 (p20 lite ima 8.0). Zato i pitam, da li ima informacija da Huawei radi nešto po ovom pitanju, i da li će uskoro biti neki update koji bi mogao da reši ovaj problem?

  0
 • HudinitedHudinited

  @jester595 In addition, you can expect better audio and video sync while playing Instagram videos and a boost to Messaging notification. Ovo je stiglo prvim updateom za p30 znaci da je Huawei svestan problema... Ali je pitanje koliko brzo su sposobni da ga rese.

  1
 • jester595jester595

  Plaky.

  0
 • DjomlaDjomla

  0
 • jester595jester595

  @Djomla Đabe update brt, i dalje ista situacija. Ne mogu to da reše već 5-6 meseci.

  0
 • jester595jester595

  Poluđe me. O wallpaperu na telefonu 151251 komentara, a o ovoj bitnoj temi niko ništa korisno da kaže. Žasu.

  0