Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Watch GT prodajni rezultati

Huawei se ozbiljno umešao među velike igrače i uzeo 3% tržišta sa GT modelom. Ako budu nastavili da slušaju želje korisnika, i posle uvođenja Watch Face Marketa nastave ozbiljno da rade u tom pravcu, ukoliko omoguće AOD itd, biće još boljih rezultata.

Huawei’s market share jumped to 3% in Q1 2019 due to good traction for its latest Huawei Watch GT. The striking design, affordability, leveraging the growing ‘Huawei’ brand mindshare, and the smartphone user base is driving demand.

Izvor: https://9to5google.com/2019/05/02/fossil-market-share-q1-2019-wear-os/amp/

1

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @dr_iggy Mašala! 😂

  Hvala na ovoj statistici, bogami iznad Fossil-a i Garmin-a - sjajno! A dogodine i jabuku da "izgrizemo" 😉

  0
 • dr_iggydr_iggy

  Biće i toga :smile: Samo treba nastaviti sa osluškivanjem potreba korisnika. Trenutno "najtraženije" nove funkcije su:

  1. AOD, makar sa specijalnim Watch Face-om koji minimizira dodatnu potršnju baterije, tako da sat koji je sjajno dizajniran kao "klasičan sat" ima i ovu osnovnu funkciju klasičnog sata :)
  2. Dalji razvoj Watch Face Market-a, koji će omogućiti brisanje preinstaliranih i dodavanje kastomizovanih Watch Face-ova
  2
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Ja bih dodao na to opciju predefinisanog odgovaranja na poruke i odbijanja poziva npr. 😊 Meni lično bi to bilo mnogo bitnije od Face Market-a.

  Kada se odbije poziv da može da se odbije sa predefinisanom porukom, npr. "javiću se kasnije" ili "vozim, čujemo se posle" npr. Isto tako bi bilo dobro za poruke nekoliko predefinisanih npr. "važi", "ok", "dogovorićemo se", "zovem te malo kasnije" itd.

  Za AOD se slažem skroz.

  2