Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Wireless Charging

dr_iggydr_iggy
Ostalo

S obzirom na to da je Huawei na Mate 20 Pro omogućio bežično punjenje i inovirao dvosmerno bežično punjenje, a zatim ih omogućio i na P30 Pro, a za P30 ponudio opcionu futrolu za bežično punjenje, kakva su vaša iskustva s ovim funkcijama, tj. koliko ih koristite i u kojim scenarijima? Ja do sada nisam bio u prilici da punim tuđi telefon pomoću svog Mate 20 Pro, a opcija punjenja na bežičnom punjaču mi je korisna, mada tu imam "tehničke poteškoće" - bežični punjač bi trebalo priključiti na originalni brzi punjač da bi se iskoristio sav njegov potencijal, a pošto telefon punim kod kuće i na poslu, malo je komplikovano da stalno isključujem bežični punjač iz zidnog punjača. I u varijanti kada bi mi bežićni punjač stalno bio uključen u zidni punjač na jednom mestu, imao bih dilemu da li da ga zbog bezbednosti isključujem iz struje kada ne punim (iako poseduje TÜV sertifikat). Kakva su vaša iskustva?

0

Komentari

 • dr_iggydr_iggy

  Ne može da se puni bežično, ali, veruj mi, nema potrebe, pošto baterija traje od 7-14 dana, pa i duže, u zavisnosti od scenarija upotrebe. Znam da je po oglasima svojevremeno sat mogao da se nađe baš povoljno. Meni odgovara, u startu sam mislio da ga prodam, ali sam odustao :smile: . E, sada, ko traži dodatne aplikacije, igrice, kontrolu muzike i sl, nije za njega :)

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene maj 5

  I ja mislim da ne može ali proveriću. Mislim da ne može, a ko što reče @dr_iggy nema ni potrebe... :wink:

  0
 • HudinitedHudinited

  Mislim da stvarno nema potrebe za wireless punjenjem bar ne na balkanu... Starbucks imamo samo u BG, a automobil sa tom opcijom retko ko moze da priusti. mada nema ni potrebe sa autonomijom od minimum 1d do 2-2,5 sa punjacem od 22.5w ili 40w ... who cares? jedino reverse ima smisla za slusalice i satove.

  0
 • valdyvaldy
  unete izmene maj 13

  Kum ima P30 pro,kao i ja.Pre neko veče smo se punili (no homo) bez problema.

  Prvo je on uključio tu opciju,a ja isključio.Onda smo uradili obrnuto i sve je radilo kako treba.

  Ona telefon koji ima iključenu opciju,taj se puni.

  Nismo probali jedino da obojica imamo upaljeno opciju. Baš me sad zanima da ko bi koga punio u tom slučaju? :D

  Naručio sam bežični punjač,tako da kad stigne,probaću i to kako funkcioniše.

  Što se tiče kola,ne moraju da budu skupa.Nova Ibica ima tu opciju na primer u okviru standardne opreme.

  0
 • dr_iggydr_iggy

  Ja imam originalni Huawei bežični punjal (15W), i sa Mate 20 Pro funkcioniše super. Nije brz kao zidni punjač (40W), ali je dovoljno brz, a daje veću "slobodu".

  0