Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Screen dimming problem

Lično nikada nisam imao ovaj problem, ali znam da su se mnoge kolege žalie na zatamnjivanje ekrana par sekundi nakon otvaranja pojedinih aplikacija, čak i kada nije podešena automatska osvetljenost. Ukoliko vas muči ovaj problem, proverite u Sistem/Opcije za razvojne programere (da bi se omgućio ovaj meni, potrebno je otići u Sistem/O telefonu, pa kliknuti nekoliko puta na Broj verzije) sledeća podešavanja:

 1. Razmera animacije prozora
 2. Razmera animacije prelaza
 3. Animator razmera trajanja

Ukoliko vam je neko od ovih podešavanja postavljeno na "Animacija isključena", velika je šansa da vam to pravi problem. Probajte da sva tri podešavanja stavite na 0,5 x ili 1 x, možda pomogne.

1

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene maj 8

  Hvala @dr_iggy ! 😊 Javite se i ostali sa M20 Pro, jel nekome pomoglo?

  @kutijagreha Jel si se ti beše žalio na ovaj prob.?

  0
 • dr_iggydr_iggy

  Ja sam probao na svom telefonu, i zaista, kada se isključi neka od ovih opcija, primetno je zatamnjivanje. Mislim da ne važi samo za Mate 20 pro, već i za druge modele. E, sada, da li je to u pitanju i kod ostalih kod kojih se javlja zatamnjivanje, ne znam.

  0
 • kutijagrehakutijagreha
  unete izmene maj 8

  Ne pije ovo vodu, barem kod mene. Od kako sam uzeo telefon, animacije mi stoje na 0.5

  Probao sam jos tada komplet da ih iskljucim, ali mi tada nije radila swipe gestures. Od tada tako drzim. Probao sam da stavim i na 1x ali ne pomaze.

  Jedina alternativa da se preko cmd izbrise powergeniue aplikacija

  0