Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Podešavanje ikonica

valdyvaldy
Ostalo

Da li postoji neka mogućnost da promenim veličinu ikonica i same ikonice,a da ne goristim custom launchere i ove užasne teme iz Huawei aplikacije?

Godinama već koristim neke ikonice i želeo bih i ovde da stavim,pošto mi je neverovatno da Huawei,kom je ceo sistem u nekom line icons,minimal fazonu,stavlja ovaj default šareniš.

0

Komentari

 • stexi95stexi95

  @valdy skines koje god ikonice zelis i ubacis ih preko themes manager for huawei aplikacije.. 😊

  0
 • valdyvaldy
  unete izmene maj 13

  Не желим иконице из те апликације, већ неко моје које користим дуго.

  Ако можеш мало детаљније да ми објасниш како да убацим.

  Иконице које ја користим су купљене у Гугловој продавници и инсталиране су на телефону, ал та Хуавеи апликација их не налази.

  0
 • dr_iggydr_iggy
  unete izmene maj 13

  Na Play Store-u imaš besplatnu aplikaciju Themes for Huawei & Honor, i pomoću nje možeš da bilo koji icon pack za android uređaje koji imaš instaliran uz pomoć opcije Convert icon pack konvertuješ u .hwt fajl, i onda da prilagodiš temu (tj. promeniš ikonice) iz stock Themes aplikacije.

  1
 • valdyvaldy
  unete izmene maj 13

  Hvala ti na ovome veliko.

  Samo mi reci,da li postoji mogućnost da promenim ikonice pojedinačno?

  Znači,ne sviđa mi se ikonica koju je dodelila aplikacija,već želim neku drugu iz pakovanja da odaberem i promenim.

  EDIT:
  Uspeo je program sve to lepo da konvertuje,al izgled tih ikonica nije za stavljanje na ekran :( Nažalost,oprostiću se od njih,pošto očigledno moram da budžim i nameštam.

  0
 • dr_iggydr_iggy

  E, sada, za to ti je potrebna još jedna free aplikacija iz Play Store-a: Theme editor. Kada je otvoriš, ideš na "Pick a theme", izabereš ikonice koje si prethodno konvertovao, pa ideš na "Start", pa "App Icons", "Next", pa tu imaš opciju "Select icons manually" i onda biraš drugu ikonicu za tu aplikaciju za koju ti se ne sviđa. Posle snimiš izmene teme (da ne dužim sada), i to je to. Naravno, u Nova Launcher-u je to sve mnogo jednostavnije, iz same aplikacije.

  1
 • valdyvaldy

  Hvala ti u svakom slučaju.Odustao sam :)

  Nažalost,dugo sam koristio 1+ i sve ovo sad mi je previše komplikovano da bih promenio ikonicu.

  0
 • stexi95stexi95

  @valdy bas kao sto je @dr_iggy rekao.. To su jedina dva nacina..

  0