Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Huawei P smart 2019

Pozdrav!
Zanima me da li na P smart 2019 ima da se promeni stil fonta slova sistema, gledam ali ne mogu da pronadjem. Unapred hvala

0

Komentari

 • dr_iggydr_iggy
  unete izmene maj 14

  Ukoliko imaš TTF font koji bi želeo da instaliraš, prvo iz Play Store-a instaliraj aplikaciju Themes for Huawei & Honor, pa iz levog menija koristiš opciju Generate Font da TTF fajl konvertuješ u HWT, a zatim iz sistemske aplikacije Themes biraš tu "temu" i na taj način menjaš font. Takođe u aplikaciji Themes for Huawei & Honor imaš i fontove koje možeš direktno da preuzmeš. Malo sam zakomplikovao, nadam se da ćeš se snaći.

  3
 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene maj 14

  @Lazaros007 Pozdrav i dobro došao na Huawei Forum! :smile:

  Trebalo bi da imaš već Themes aplikaciju u svom telefonu, tako da iz nje možeš direktno da menjaš... Ukoliko je nema možeš da probaš ono što je rekao @dr_iggy ... :smile:

  2
 • dr_iggydr_iggy

  Da, nisam siguran kako je na Smartu, kod mene na Mate-u ta opcija ne postoji u Themes aplikaciji out of the box, već mora da se "tweak"-uje. Ovo što sam ja naveo je druga varijanta. U svakom slučaju, u toj aplikaciji s Play Store-a postoji solidna baza fontova.

  1
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @dr_iggy Ima "text styles", ako se ne varam, odmah na glavnom ekranu... :smile:

  0
 • dr_iggydr_iggy

  U pravo si, ima. Znam da ranije nije bilo, pa sam morao da aktiviram pomoću neke ADB komande. Moguće da je to bilo na Mate 10, nisam siguran. U svakom slučaju, font mora da bude u HWT formatu, a uz pomoć one aplikacije svaki TTF font može da se konvertuje u HWT ;)

  0
 • Lazaros007Lazaros007

  Ok, hvala vam puno na pomoci, probacu. Hvala jos jednom. 😊

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @dzeki U međuvremenu je update-ovana aplikacija i na M10 Pro sada imaš "text styles" :smile:

  2
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Lazaros007 Ništa, ukoliko te još nešto interesuje tu smo na raspolaganju :smile:

  1