Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

ZAPALJIVI POPUSTI HUAWEI TELEFONA

Huawei AdminHuawei Admin
unete izmene avgust 2018. Novosti

Ove godine, zahvaljujući šok akciji koju smo pripremili, leto tek postaje zapaljivo. U periodu od 31. avgusta do 2. septembra odabrani modeli Huawei telefona biće na popustu čak 30%.

Iako obožavamo leto, radujemo se i mesecima koji tek slede. A da bismo na pravi način ispratili leto, rešili smo da malo podgrejemo atmosferu. Ako se radujete prvim danima škole, ako mislite da budete spremni za nestvarne fotke sa bojama lišća kada jesen zahvati čitav grad... Znajte da se tome raduju i kamere na našim telefonima.

Zbog toga želimo da vas obradujemo sa cenama koje smo pripremili za naše uređaje, kako biste i u ovu sezonu ušli potpuno uigrani i mobilni. Potražite P9 lite mini, P Smart, Mate 10 lite i P10 Plus po cenama koje su 30% niže od standardnih. Posetite neku od Huawei experience store, WinWin, Gigatron, Tehnomanija, Comtrade Shop, Postitive Line i Tehnomedia prodavnica, gde vas pored ovih zapaljivih popusta, čeka i poklon u vidu T3 10 tableta ukoliko kupite Huawei Mate 10 Pro.

2
Prijavite se ili registrujte da biste komentarisali.