Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Nestaju slike u Viber-u I Instagramu Mate 10 pro

Poštovani već nekih 2 meseca imam problem sa nestajanjem slika iz Viber chat-a (ne svih),.. I ne vidljivost većine slika iz galerije po folderima na Instagramu kada treba da se pošalju u DM.
Na savet Huawei support,.. Vratio tel na fabrička podešena,.. Međutim problem i dalje ostaje, samo na ove dve Aplikacije Viber i Instagram.
Svaka informacija mi je dobro došla,.
Ako ne nadjem uskoro moraću preći na Samsung.

0

Komentari

 • dr_iggydr_iggy

  Vezano za nestajanje slika, da nije slučajno uključena opcija Automatsko brisanje iz sistemske aplikacije Menadžer telefona?

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @karlicicm Pozdrav i dobro došao na Huawi Forum! :smile:

  Zamolio bih te da ubuduće postavljaš pitanje u odgovarajućem podforumu (Dakle u "Huawei Mate 10 Pro" u ovom slučaju). Tvoju temu sam prebacio tu.

  Ko što kaže Iggy možda imaš uključenu opciju automatskog brisanja slika? Ili si ih možda slučajno obrisao iz "Storage Cleaner"-a? Da li si dozvolio pristup galeriji prilikom instaliranja Viber-a i Instagram-a?

  0