Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Garancija na Watch GT

Pozdrav društvo, planiram ovih dana kupiti Watch GT, primetio sam da je na AliExpress-u dosta jeftiniji nego kod nas, takodje kod nas uglavnom nema Classic da se kupi... Kupovao sam svašta nesto preko alija, dosta stvari koje bi mogle da se uzmu pod carinu i pdv i sve je prošlo bez problema, znam da je to što bi se reklo kako se zalomi, ili imas ili nemaš sreće, a kinezi nude i neke druge opcije kako bi se izbegla carina, sto je takodje prolazilo bez problema..
E sad, ako se def odlučim za tu opciju, nešto nisam upućen kako ide sa garancijom, ona važi kod nas ili ne? Proizvod je originalan i kao takav uz njega ide garancija proizvođača od dve godine...

0

Komentari

 • dr_iggydr_iggy

  Ako važi isto što i za telefone, na prethodnom forum Meetup-u su ljudi iz Huawei-ja rekli da garancija važi samo u regionu za koji je proizvod namenjen. Moj savet ti je da pogledaš malo po oglasima, npr. na KP-u, traži ljude koji su satove dobili u paketu s Mate 20 Pro preko operatera. Imaš garanciju, a mislim da možeš povoljno da prođeš (mislim da sam skoro video za 150 EUR). Istina, nećeš naći Classic, nego Sport ili Active.

  0
 • alexandar92erichalexandar92erich
  unete izmene juni 17

  Pa sad..., oni šalju namenjene tržištu sa kog se poručuje, tako bar su mi rekli.. Naravno ne za trziste Srbije, ali za tržište Evrope da.
  Classic je ono što mi se dopada, cena je od 130-160e, znači slično kao i kod nas to na KP-u, jedino taj problem garancije... Hvala za sugestiju, svakako ću pogledati i to kod nas, mozda sport.. Pa druga narukvica.. :)

  0
 • dr_iggydr_iggy

  Što se narukvica tiče, toga bar ima. Ja sam već dve dodatne uzeo sa Alija za Sport, a gledam i treću koja je u fazonu Classic-a :)

  0
 • alexandar92erichalexandar92erich

  Bas tako, na kraju će vrv to biti i moj neki izbor, Sport pa narukvica na foru Classic-a..
  Naravno ukoliko kupovinom preko ostajem bez garancije kod nas..

  0
 • dr_iggydr_iggy

  Najbolje da proveriš s Huawei podrškom. A, za svaki slučaj, šaljem link za narukvicu 😁

  https://bit.ly/2IUp5c2

  0