Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Skype i Viber notifikacije

AleksandarAleksandar
unete izmene juni 20 Huawei P10

Vec neko vreme nemam led notifikaciju kad imam novu poruku na Skajpu, samo posle nekog vremena dobijem obavestenje "you have unread messages from..." ili tako nesto. Kakav je to bug?
Sto se tice Vibera sve radi, ali kad iskljucim zvono i prebacim na vibraciju, onda ne vibrira kad stigne nova poruka, ali bar imam i dalje led notifikaciju :smiley:

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Aleksandar Koja ti јe verzija software-a nа telefonu (build number)?

  0
 • AleksandarAleksandar
  unete izmene juni 21

  Evo ga. Pao mi je na pamet restart na fabricka podesavanja, ali to ne dolazi u obzir trenutno, posto cu imati pristup svom racunaru tek za par meseci, tek tad mogu raditi backup.

  Podesavanja


  0
 • dr_iggydr_iggy

  Hajde, pokušaj da mu isključiš optimizaciju baterije: Podešavanja/Baterija/Pokretanje aplikacije/Viber, pa isključi automatsko upravljanje i pouključuj sve na ručnom upravljanju, i testiraj.

  0
 • AleksandarAleksandar

  @dr_iggy testirano i ne pomaze...

  0
 • kutijagrehakutijagreha

  Kabal, telefon, 200 din u dzepu, naruci kafu i sok, sedni u internet kafe i resi posao za pola sata. Odradi bekap, reset, i radice

  0
 • dr_iggydr_iggy

  U pravu je @kutijagreha , možeš da odradiš backup i bez PC-a, sa OTG adapterom (može jeftino da se nabavi) na USB flash, Huawei Backup app odlično radi posao.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene juni 21

  @Aleksandar Za detaljna uputstva kako da napraviš backup na USB flash baci pogled na ovaj link: https://www.huaweiforum.rs/discussion/20/kako-lako-sacuvati-podatke-sa-huawei-telefona-na-usb-flash-drajv#latest

  P.S. Ako ti je lakše možeš i na SD karticu da backup-uješ (isto imaš u gore priloženom linku uputstvo)

  0
 • AleksandarAleksandar

  Hvala svima, pasce reset kad tad :)

  0