Koristimo cookies zbog unapređenja korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Saznajte više.

Koristiti masku i kaljeno staklo ili ne?

Poštovani, imam malo neobično pitanje, ali verujem da postoje ljudi koje takođe zanima. Kolika je opravdanost koristiti silikonsku masku za ovaj telefon? Naime, primetio sam da ume da se zagreje prilikom punjenja i zahtevnijeg rada i svakako da maska ne pomaže hlađenju. Pri zahtevnijem radu ne mislim na igranje igara, to ne radim na telefonu. Sa druge strane ima aluminijumsko kućište koje je kvalitetnije od plastičnog. Da li mu silikonska maska čini više štete nego koristi? Od kaljenog stakla, ipak, ne bih odustao. Video sam da je stvarno ljudima spašavalo displeje od sigurne smrti. Voleo bih kada biste izneli svoj stav na ovu temu, i, eventualno, izneli neke specifikacije o materijalima od kojih je model sačinjen. Puno pozdrava!
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @SlowHand Zaštita telefona je izbor korisnika.

  Silikonska futrola ne utiče na rad uređaja, jer provodi toplotu sasvim dovoljno u okolni vazduh... Kako god - telefon mora da se zagreje, kao što si naveo naročito prilikom zahtevnijeg rada ili punjenja i to nije ništa neobično, odlika svakog elektronskog uređaja koji za rad koristi električnu energiju koja zagreva provodnik... :smile:

  Samo da napomenem da do sada nisam nikoga sreo da je rekao da mu je silikonska maska više štetila, nego kada je imao telefon bez nje, pa ti presudi... :wink: Za ekran naravno svaka zaštita je dobrodošla!

  Što se tiče materijala sam si već odgovorio u pitanju :wink:

  0
Prijavite se ili registrujte da biste komentarisali.