Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Staklo na kameri

vuchkavuchka
Huawei P20 Pro
Postovani, na zadnjoj kameri polomilo mi se staklo, na netu sam pronasla deo koji kosta 5.20e, a u Srbiji su mi rekli da se menja ceo zadnji poklopac po ceni od 80e. Posto deo stize iz inostranstva da li u međuvremenu se kamera moze oštetiti, odmah smo sociva zastitili providnom folijom i oko kamere ocistili staklice...
Mozete li mi reci koji je proces popravke i da li moze doci do ostecenja kamere...
Hvala
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @vuchka Kada je došlo do fizičkog oštećena mobilnog uređaja najbolje je odneti ga odmah u ovlašćeni servis. Ne možemo da ti garantujemo ništa ako oštećenja ne potpadaju pod garanciju.

  Takođe ovlašćeni servisi imaju originalne delove za zamenu i samo sa njima rade. Nemoj "raditi na svoju ruku" i mnogo se uzdati u delove po Internetu - prvo jer je pitanje da li će ti servis prihvatiti tako nešto, drugo pitanje da li ti je samo taj deo oštećen ili je i još nešto. :neutral: Staklo na zadnjoj kameri može da se polomi samo usled ozbiljnog udara, pitanje šta ti je još možda oštećeno u telefonu.

  Ovde imaš spisak svih ovlašćenih servisa za Huawei mobilne uređaje u Srbiji: https://huaweiforum.rs/service

  0
 • vuchkavuchka
  Telefon radi savrseno, apsolutno nisam primetila NIKAKVU PROMENU U RADU. INAČE DO PADA NIJE DOSLO NEGO JE SA BUKVALNO 10CM NA TELEFON PALA FLASICA SA VODOM STAKLENA ZA BEBE... IZGLEDA JE PALA NEZGODNO. HVALA VAM NA ODGOVORU.
  1
 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene septembar 2018.

  @vuchka Svakako je moj iskren savet da ga odneseš na servis. Na žalost to su neočekivane stvari koje se dešavaju. Šta da se radi, nema razloga nervozi i panici to je samo telefon, srećom nije nešto što se ne može popraviti :smile: Izvinjavam se ukoliko se nisam dobro izrazio, samo se trudim da pomognem.

  Ugodan dan želi vam
  Marko i tim Huawei foruma!

  1
 • vuchkavuchka
  Naravno, samo telefon, nema panike ni nervoze, sto se tice Vas, Vi ste dali najdobro namerniji savet, i hvala Vam na tome. Vec sam se cula u Nisu sa servisom, sve cemo resiti, zato sam Vas i pitala. Samo sam htela da Vam nsglasim da se takve glupave situacije desavaju,i da ne mora da bude nekog ozbiljnog pada, desava se nazalost. Hvala Vam Marko puno i celom timu.
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @vuchka Takođe, hvala što si se javila i nadam se da će broblem biti što pre rešen! :smile: Ukoliko imaš još nekih pitanja i nedoumice slobodno piši, tu smo na raspolaganju.

  pozzz

  0