Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Sinhronizacija foldera Outlook

MickeP20MickeP20
Huawei P20
Poštovani,
Imam problem sa sinhronizacijom foldera u Outlook-u. Što se tiče inbox-a sve radi kako treba ali sa folderima imam problem. Ne mogu nikako da dođem do opcije koja omogućava sinhronizacija foldera. Tek kada uđem u folder mogu videti da li je neki mail stigao ili ne. Folderi su napravljeni na računaru kreiranjem rule-a. Molim za pomoć.
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene oktobar 2018.

  @MickeP20 Pozdrav i dobro došao na Huawei Forum! :smile:

  Da li možeš da mi objasniš sa screenshot-ovima (printscreen-ovima)? Misliš na Outlook sinhronizaciju sa mail-om u samom telefonu? Ili preko neke third party aplikacije?

  0
 • MickeP20MickeP20
  Hvala na dobrodošlici! Da, mislim na problem sinhronizacije u samom telefonu koristeći Outlook aplikaciju (u prilogu). U priliku šaljem printscreen-ove inbox-a, foldera kao i sinhronizacije account-a iz settings-a. Još jednom napominjem da inbox savršeno radi dok se folderi ne sinhronizuju automatski u realnom vremenu, samim tim nema ni notifikacija o pristiglim mail-ovima u foldere. Ne mogu da nađem neku opciju koja omogućava push e-mail sync i notifikacije za foldere.
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @MickeP20 Hm, konkretno na mom telefonu (Mate 10 Pro), nemam foldere za sinhronizaciju, tj. imam samo default inbox i uključene su mi push notifikacije koje rade. Probaj u Settings/Apps & notifications/Apps da nađeš Outlook aplikaciju i kad tapneš na nju dobićeš opcije da uključiš/isključiš notifikacije...

  Generalno to što si napisao je vezano konkretno za Outlook aplikaciju, dakle bilo bi dobro još neko ko koristi Outlook i ima slična iskustva da se javi...

  0
 • veliborbveliborb
  Pitanje je kakva su ti podešavanja naloga. POP3, imao ili Exchange? POP3 nema opciju sinhronizacije folders ostala dva bi trebalo da rade bez problema. Probaj da napraviš jedan folder nao New Folder a new kao Rule pa vidi da li će ga sinhronizovati
  1
 • MickeP20MickeP20
  @Huawei Forum Kod mene takođe, inbox sinhronizuju savršeno. Sva podešavanja koja sam našao su u redu. Notifikacije (u prilogu) uključene.
  0
 • MickeP20MickeP20
  @veliborb U pitanju je exchange odnosno office365 nalog. Da li postoji opcija pravljenja novog foldera, samim tim i rule-a u Outlook-u na samom telefonu ili to moram uraditi na računaru?
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @MickeP20 Moj ti je savet uradi sve na kompu, pa sinhronizuj sa telefonom. Možda neko ima još neke bolje ideje... :wink:

  0
 • MickeP20MickeP20
  @Huawei Forum Odradio, ne radi. Našao sam na nekom Microsoft-ovom forumu da je to bag Outlook za Android.
  0