Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Mate 20 Pro notifikacije u stock Email aplikaciji

dr_iggydr_iggy
unete izmene novembar 2018. Huawei Mate 20 Pro

Telefon stigao pre par dana, primetio sam ovaja bug, pa možda @Huawei Forum može da prosledi dalje. Verzija softvera je 9.0.0.122, primetio sam da kada se u sistemskim podešavanjima postavi neki ton obaveštenja (za poruke kalendar i email), u Email aplikaciji kao ton obaveštenja i dalje ostaje onaj default. Ne znam da li je ovo slučaj samo kod mene, ali definitivno nisam uspeo da promenim ton obaveštenja za Email.

1

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @dr_iggy U kojoj e-mail aplikaciji? Onoj "default"Huawei e-mail aplikaciji?

  Postavi screenshoot-ove da vidim u čemu je problem.

  0
 • dr_iggydr_iggy

  Ispravio sam naslov teme, ipak se ne radi o bug-u. Iako u sistemskim podešavanjima tona obaveštenja piše da se odnosi na poruke, kalendar i email, ipak u stock Email aplikaciji ton obaveštenja treba postaviti posebno. Čini mi se da je malo "zavučenije" nego na EMUI 8, pa ako nekome bude trebalo: Email/Podešavanja/Opšte/Podešavanje obaveštenja/(izaberete nalog za koji postavljate ton obaveštenja)/Zvuk/(izaberete zvuk).

  To je to, stvar rešena :)

  1
Prijavite se ili registrujte da biste komentarisali.