Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Huawei predstavlja novu komunikacionu platformu

Huawei AdminHuawei Admin
unete izmene juni 2018. Novosti


Beograd, 14. jun 2018 – Lansiranjem Huawei foruma, vodeća kompanija u oblasti mobilnih tehnologija, Huawei, predstavila je potpuno nov koncept svoje online prezentacije. Od sada je vrhunsko znanje Huawei eksperata dostupno uvek, svima.
Kako bi se približio svojim korisnicima i omogućio kontinuiranu komunikaciju i tehnološku podršku u svakom trenutku, Huawei je napravio veliki korak u pogledu svoje online prezentacije i dostupnosti. Zahvaljujući Huawei forumu, korisnici imaju priliku da, po prvi put, direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanije, kao i da međusobno razmenjuju informacije o Huawei uređajima, pronađu karakteristike uređaja za koje nisu ni znali i otkriju na koji način mogu servisirati svoj uređaj ukoliko je to potrebno.
Huaweiforum.rs ima 8 glavnih kategorija sa više različitih tema među kojima su Recenzije, Teme i aplikacije, Video, Servis i druge. „Posebno smo ponosni na kategoriju Technical Genius gde će posetioci moći da pročitaju blog ili pogledaju video recenziju našeg novog kolege, Tech Geniusa, čiji je zadatak da približi mobilnu tehnologiju svim zainteresovanim posetiocima foruma kroz interesantan, informativan i detaljan sadržaj“, izjavila je Maja Knežević, Digital Marketing Lead, Huawei Srbija.
Huawei Tech Genius je posebno interesantan deo foruma – to je osoba koja stoji iza tabova na forumu i u potpunosti je na raspolaganju korisnicima preko zabavnih i edukativnih video sadržaja i recenzija uređaja koje kreira, kao i mišljenja i profesionalnog znajna koje konstantno deli sa njima. Klikom na link: upoznajte Uroša Miklavčića, Huawei Tech Geniusa.
Uroš je u svetu tehnologije već duže vremena poznat kao pisac recenzija telefona, kovoditelj tehnološkog podkasta Apgrejd, bloger, vloger i još mnogo toga. Ovog puta se angažovao na potpuno novom projektu, gde će za Huawei kreirati različite sadržaje na području Slovenije, Srbije i Hrvatske. Kao tehnički i kreativni asistent Urošu se pridružuje i Peter Jenko, kog ćemo često imati priliku da primetitimo ispred kamere. Pozivamo sve zainteresovane fanove da se pridruže mladoj zajednici tehnoloških entuzijasta na novom Huawei forumu putem linka: https://huaweiforum.rs/entry/register?Target=/ .

1
Prijavite se ili registrujte da biste komentarisali.