Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Problem sa Viber-om

dandan
unete izmene novembar 2018. Huawei P20

Poštovani,

Imam Huawei P20 dual sim
imam mali problem sa Viberom - odnosno konstantno mi pokazuje da u toku noći ja koristim aplikaciju (pišem ili razgovaram) iako telefon miruje.

unapred hvala,
pozdrav

0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene novembar 2018.
  @dan Pozdrav i dobro došao na Huawei Forum! :smile:

  Ono što bih ti predložio za početak je reinstalacija Viber-a.

  Dakle obriši ga skroz zatim obriši keš memoriju telefona i ponovo ga instaliraj. Prilikom registracije na Viber obavezno upiši broj telefona koji ti je na SIM kartici u telefonu.

  Javi da li si uspeo...

  Ukoliko imaš još neka pitanja i nedoumice - tu smo! :smiley:

  Ugodan dan želi ti
  Marko i tim Huawei Foruma! :blush:
  0
 • MladenSadzakMladenSadzak
  @dan imam isti problem, i ne samo ja nego mnogi ljudi. Nije do telefona vec mislim da je do aplikacije. Pisao sam viber timu ali se ne javljau. To se desava zadnjih 10-ak dan
  0
 • HudinitedHudinited
  Kod mene sve ok
  0
 • AlexAlex

  @MladenSadzak je rekao:
  @dan imam isti problem, i ne samo ja nego mnogi ljudi. Nije do telefona vec mislim da je do aplikacije. Pisao sam viber timu ali se ne javljau. To se desava zadnjih 10-ak dan

  da da, I ja mislim da je to do same aplikacije ... verovatno ce naredna verzija to da ispegla

  1
 • Huawei ForumHuawei Forum
  Probano na više uređaja, sve ok. Verovatno je do verzije Viber-a...
  0
 • Nemanja94Nemanja94
  unete izmene juni 15


  Postovani i ja imam vec par meseci problem sa Viber aplikacijom, koristim P20 dual sim, imam dve kartice u telefonu, a u podesavanjima mi se ne nudi blizanac aplikacija za Viber, samo za Facebook, messenger i WhatsApp. Kad sam poslao mail na Huawei rekli su da sacekam abdejt aplikacije, od tada se aplikacija abdejtovala bar dva puta, moj telefon pre nekoliko dana, brisao sam Viber i svasta pokusao, ali bezuspešno, da li neko ima savet? Hvala svima.

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Nemanja94 Jel si probao preko PrivateSpace-a?

  1
 • Nemanja94Nemanja94

  Nisam pokusavao sve do sada, pokusao sam da se prijavim na PrivateSpace, ali svakog puta me samo izbaci i zakljuca telefon, kad hocu da ga otkljucam ne mogu otiskom prsta, trazi mi iskljucivo lozinku ekrana, a na onavestajnoj traci na zakljucanom ekranu mi iskoci "neke radnje su onemogucene iz bezbednosnih razloga" a to ne mogu uopste da otvorim da vidim zasto su onemogucene i gde.

  0
 • Nemanja94Nemanja94

  Evo uspeo sam, instalirao sam Viber preko PrivateSpace za drugi broj, samo je ovo velika glupost, zasto ne nudi blizanac aplikaciju za Viber, tako je od kako sam kupio P20 u Januaru, a prvi sam ga aktivirao.

  0
 • kutijagrehakutijagreha

  Slicne alternative su dosta kompleksnije i za upotrebu "teze".

  Pisao sam odavno Huawei-u da omoguce blizanac aplikaciju i za Viber

  1