Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Always on display (AOD)

Pitanje za admina

Da li imate u planu da odradite azuriranje softvera koji omogucava citanje 3d aplikacija (fb, instagram, viber) i ostale?

Za sada "uvek ukljucen ekran" cita samo poruke i pozive.

Totalno beskoristan, s'obzirom da se sada mnogo vise koriste te aplikacije za komunikaciju, nego obican sms i poziv.

Takodje, konkurenti vec imaju takav funkcionalan AOD (always on display)
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene novembar 2018.

  @kutijagreha Nemam informacija o tome, ali čim nešto saznam javljam!

  Po meni mislim da je to čisto konfekcijske prirode, jer da bi zaista nešto uradio (odgovorio na poruku npr.) moraš svakako da otključaš telefon. Meni lično je recimo dovoljno da vidim da mi LED blinka ljubičasto i znam da imam poruku na Viber-u npr. :wink:

  Uostalom tu je i pitanje privatnosti i koliko stvari zaista želiš da deliš sa drugima dok ti je telefon zaključan. Nekim ljudima je i to bitno. Treba naći neku "zlatnu sredinu" informacija koje se prikazuju na AOD displeju - slažem se da bi možda malo više informacija dobrodošlo, ali sve zavisi od korisnika, meni je i ovo previše. :smile:

  0
 • kutijagrehakutijagreha
  Izgleda da ne zele AOD da apdejtuju. Siromasan u odnosu na konkurenciju. Bolje onda ni da nisu stavili sat, datum, poruke i propustene pozive, kada za vecinu drugih aplikacije koje se mnogo vise koriste, toga nema
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  Koliko always on zaista ima koristi? U pitanju je šminkeraj ako mene pitaš. Uau vidiš da ti je stigla poruka sa messanger-a ili Vibera i šta stim? :D Da vidiš da je stigla ali imaš i LED diodu kao što rekoh i vibraciju telefona.... Svakako ćeš morati da otključaš ekran da bi odgovorio/video poruke sa bilo kog servisa da su...

  Zapravo nema tu nikakve konkurencije ako mene pitaš, ko ne voli šminkeraj već minimalizam i čistu funkcionalnost njemu će se dopasti.

  0
 • kutijagrehakutijagreha
  unete izmene januar 3
  Sto ste stavili na AOD za poruke kada iste ne mogu da se procitaju dok se ekran ne ukljuci. Za iste takodje ima led svetlo.

  Sto ste na AOD stavili sat, kad je svako od vas dobio pametan sat, nece sigurno u ekran telefona da gleda.

  Kad nesto radite, bar ga uradite ili ugasite totalno tu funkciju.

  Funkcija edge ekrana, nikakva. Imas edge da kazes da imas, jer ima i glavni konkurent. To sto sem vizuelnog utiska, nema nijednu drugu funkciju, manje vazno.

  Izgleda da vas je neko zurio da sto pre izbacite ovaj uredjaj. Pola stvari kao da su nedovrsene ostale. Imate ta azuriranja, slusajte korisnike, poboljsavajte ono sto korisnici traze, a ne da tu vodite politiku sminkeraja.

  Da ne pominjem od koga je edge i obrva uzeta za sminkeraj na ovom modelu, zato batalite te fraze, jer je u ovom slucaju bas kontradiktorno, vec se bacite na posao.

  Ps. Nemoj nesto sminkeraj da zoves, a za nesto da "cutimo"
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene januar 5

  @kutijagreha Ok nema potrebe da se žestiš toliko, ipak je to samo opcija na telefonu, a ja sam ti rekao "po meni", dakle moje skromno mišljenje... ;) Niti sam ja dizajnirao taj telefon i tu opciju niti sam developer koji radi na razvoju software-a u Huawei-ju :D

  Sa druge strane svaka javna sugestija je dobro došla, feedback korisnika je bitan a zato i postoji forum... A da li će se nešto promeniti u budućnosti povodom AOD-a? Ne znam. Svakako ako nešto saznam javiću tebi prvom! :smiley:

  Samo kažem da meni lično ne smeta ništa od toga što si pomenuo. Imam Mate 10 Pro i prezadovoljan sam, always on mi je čak i isključen uglavnom.... Za zakrivljen ekran ne znam šta da ti kažem jer ga ne koristim, tj. nemam ga na svom telefonu... :) Možda jednog dana...

  Naravno voleo bih da čujem mišljenja i drugih korisnika po ovom pitanju.

  Uživaj za praznike, sve najbolje... :)

  0
 • kutijagrehakutijagreha

  Vidis Marko sta sam ti pricao. AOD je buducnost, P30 pro je izbacio led, ovo je jedini oslonac da se bez otkljucavanja ekrana vidi neka notifikacija

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @kutijagreha Bravo, drago mi je da su te poslušali ;) Za nekoga sve, za svakog ponešto! :smiley:

  0
 • BrankoCibicBrankoCibic

  @kutijagreha u potpunosti se slazem sa tvoja zadnja 2 komentara

  1