Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Mate 9 - GPU turbo update

mire9012mire9012
Huawei Mate 9
Poštovani,

Kada se očekuje GPU turbo update za Mate 9? Vec je kraj Novembra, a uvek su azuriranja stizala na vreme, ovo poslednje kasni, koliko mi se cini.

P.s.i da li je Mate 9 planiran za android pie?

Pozdrav
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene novembar 2018.

  @mire9012 Hm, pojasni šta ti znači "na vreme su stizala ažuriranja"? Kao što sam već nebrojeno puta rekao ažuriranje software-a telefona zavisi od brojnih faktora, a ono što je najvažnije da znaš je da ne stižu istovremeno za iste modele. Nekada mogu da ti stignu i dva meseca nakon datuma koji je označen kao početak ažuriranja!

  Konkretno za Mate 9 je novembar mesec označen kao početak update-a za GPU Turbo tako da ti preostaje jedino da budeš strpljiv. :wink:

  Za Pie za Mate 9 nemam nikakvih informacija, ako bude nekih promena javljam....

  0
 • mire9012mire9012
  Ok. Hvala. Mislio sam na to, da kad god je bio oznacen datum za pocetak azuriranja, tada je i realizovan. A sada malo kasni :). No bicu strpljiv :)
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @mire9012 Nije frka, znam da je ljudima stalo dašto pre dobiju novo ažuriranje pogotovo kada ono donosi GPU Turbo :wink: Uostalom i ja sam bio nestrpljiv dok ga nisam dobio! Elem u praksi se uvek čeka neko vreme, prvo dobiju telefoni na nekim većim svetskim tržištima, pa onda dođe i kod nas....

  U svakom slučaju vredi čekati! :smile:

  0
 • mire9012mire9012
  Android pie, kada se ocekuje za Mate 9?
  0