Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Dual Viber aplikacija?

Sergio021Sergio021
unete izmene juli 2018. Huawei P20 Pro
Juče sam kupio P20 pro telefon dual sim i mogu vam reći da sam prijatno iznenađen kvalitetom telefona. Telefon je fantastičan! Pre njega sam imao Samsung s8 i s9... Hteo sam preći na s9 plus model kada sam video mate 10 pro telefon i oduševio se. Naravno onda sam se pozanimao za P20 pro i nabavio :) Zanima me jedna stvar pošto imam emui 8.1 a postoji opcija za dual Facebook i Messinger, kada će doći podrška za dual Viber aplikaciju, pošto koristim dual sim i imam 2 kartice i koristim 2 Vibera svoj lični i poslovni...
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Sergio021 Pozdrav i dobro došao na Huawei Forum! :smile:

  Drago nam je da ti se telefon sviđa, nije što je naš al je odlčan! :smiley: Ta opcija za sada ne postoji i to zavisi pre svega od Viber-a, tj. kada će oni izbaciti podršku za svoju aplikaciju. Svakako ako nešto saznam u međuvremenu javljam!

  Ukoliko imaš još neko pitanje ili nedoumicu - tu smo za tebe! :smile:

  Ugodan dan želi ti
  Marko i tim Huawei foruma

  0
 • Huawei ForumHuawei Forum

  @Sergio021 Sad mi je palo na pamet - možeš da probaš da kreiraš drugog user-a na telefonu, tako ćeš moći da imaš dva Viber-a, ali ćeš morati da menjaš user-e u "padajućem meniju" u zavisnosti koji želiš da ti bude "glavni".

  Imaš i opciju "PrivateSpace" (u settings - security & privacy), gde možeš na otisak prsta da menjaš svoj i tajni nalog, u kojem ćeš takođe kreirati još jednog korisnika za Viber.

  Eto nadam se da sam ti barem malo pomogao - svakako javi da li si isprobao i da li ti funkcioniše na ovaj način :smile:

  pozdrav

  1
 • helioshelios
  Instaliraj Parallel Space i resio si problem. Pozdrav
  1
 • Huawei ForumHuawei Forum