Politika kolačića

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi pružio bolje iskustvo, dodatke za društvene mreže i za analizu saobraćaja. Saglasni ste sa korišćenjem kolačića ukoliko nastavite da koristite ovaj veb sajt. Pročitaj više o politici kolačića ovde
Potvrdi

Konekcija na PC

ador_aleksaador_aleksa
unete izmene avgust 2018. Huawei Mate 10 lite
Postovani,

U jednom trenutku moj telefon je sam odlucio da fade-uje opciju USB tethering i sada pri konektovanju na racunar telefon se samo puni bez pop-up notifikacije da izaberem vezu sa racunrom. Zanima me da li postoji neki nacin da se to sredi a da nije backup i vracanje na fabricka podesavanja?
Tagovano:
0

Komentari

 • Huawei ForumHuawei Forum
  @ador_aleksa Pozdrav i dobro došao na Huawei Forum! :smiley:

  Probaj da odeš u podešavanja i u search polje ukucaj "USB". Pogledaj pod opcijom "USB tethering" da li su ti opcije za povezivanje čekirane (selektovane). Takođe pod opcijom "Allow HiSuite to use HDB" gledaj da je čekirana.

  Eto nadam se da sam pomogao pa javi šta si uradio!

  Ukoliko imaš još neka pitanja ili nedoumice tu smo!

  Ugodan dan želi ti
  Marko i tim Huawei Foruma! :smile:
  0
 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene juli 2018.

  @ador_aleksa P.S. Probaj da uključiš "developer mode" (ideš u podešavanja, pa u system, pa odabereš about phone, pa tapneš na "build number" nekoliko puta dok ti se ne ispiše opcija da je aktiviran developer mode). Sada kada odeš u setings, u pretrazi kucaš "usb" i videćes opciju "usb debugging" i to uključis.

  Pozdrav

  0
 • Zile1991Zile1991

  Poštovani,

  Jedan od razloga koji dovode do ovakvih stvari je korišćenje neadekvatnog kabla. Npr ukoliko se poveže sa kablom dobijenim uz npr bluetooth slušalice, telefon će se samo puniti.

  Srdačan pozdrav.

  1
 • Huawei ForumHuawei Forum
  unete izmene juli 2018.
  @Zile1991 Dobro došao na Huawei Forum! :smile:

  Tako je, kabl takođe može da bude problem zato je najbolje koristiti originalni koji se dobija u pakovanju telefona.

  Pozzz
  0